Kinderwens

Hulp bij een kinderwens

Hulp bij een kinderwens

Hebben jullie een kinderwens? Bij Femme Amsterdam ben je ook vóór je zwangerschap welkom. Wij geven jullie deskundig advies tijdens een kinderwensconsult. Ieder lichaam is anders. Net zoals je leefstijl en voedingspatroon. Daarom is ons advies altijd op maat voor jou en je partner. Daarnaast kunnen wij diverse onderzoeken uitvoeren en bieden we verschillende behandelingen aan.

Maak een afspraak

Variety test

De Variety test onderzoek of er een evenwicht is in de bacteriën en schimmels in de vagina. Als er uit de Variety test blijkt dat je vaginale flora gezond is, dan is de kans om zwanger te worden groter. Je hebt ook minder kans op miskramen, zwangerschapsdiabetes en vroegtijdige bevallingen.  De Variety Test wordt niet vergoed door je zorgverzekeraar en kost €250,-.

Lees meer over Variety Test

Variety test

Acupunctuur

Acupunctuur kan je helpen om zwanger te worden. Het is een traditionele Chinese geneeswijze, waarbij dunnen naalden op bepaalde punten in het lichaam worden geplaatst. De acupuncturist kan daarmee energieën afremmen of juist stimuleren. Een behandeling kan helpen bij vruchtbaarheidsproblemen als: endometriose, uitblijven van de eisprong, herhaalde miskramen of verminderde zaadkwaliteit. Acupunctuur kan daarnaast de bloedtoevoer naar de voortplantingsorganen aanzienlijk verhogen en helpen de stress te verlichten.  

Lees meer over acupunctuur

acupunctuur bij kinderwens

Voeding

Voedingsstoffen zijn meer van invloed op je vruchtbaarheid dan je in eerste instantie zou denken. Het is ontzettend belangrijk dat je gezond en gevarieerd eet. Dit verkleint namelijk de kans op een disbalans in je hormonen. Je lichaam wordt bij een gezonde hormoonbalans als het ware voorbereid op het innestelen van de bevruchte eicel. Als je hormoonbalans goed is, heb je dus meer kans op een zwangerschap. Ook voorkom je met gezond voeding de kans op een verstoorde menstruatiecyclus. Meer weten? Onze voedingsdeskundige kan je helpen bij het samenstellen van een gezond voedingspatroon.

Lees meer over voeding

Voeding

BEREIKBAARHEID
020 7231757 Praktijk
06 44422700 Verloskundige
020 7231756 Intercollegiaal
020 7231758 Fax
info@femme-amsterdam.com

ADRES
Frans van Mierisstraat 50 A
1071 RV Amsterdam

CONTACT OPNEMEN?
Met spoed, ongerustheid of dringende vragen kun je ons altijd, 24/7 bellen op ons mobiele nummer 06 44422700.
Bel voor het maken van een (vervolg) afspraak tijdens onze openingsuren of vul het contactformulier in.

Maak hier je eerste afspraak