Daniele Pontes

Daniele Pontes voltooide in 2009 haar master in TCM aan de Superior School of Traditional Chinese Medicine in Portugal. Tijdens haar studie ging haar aandacht vooral uit naar gynaecologie en verloskunde. Haar afstudeerdproject ging over het gebruik van accupunctuur tijdens de zwangerschap. In China volgde ze en post universitaire studie dieetiek gebaseerd op orientale geneeskunde. Om haar kennis over verloskunde en gynaecologie te vergroten heeft ze deelgenomen aan een intensieve praktijkcursus bij dokter Soma Glick in Bali.

Acupuntcuur is een traditionele Chinese geneeskunde die al duizenden jaren oud is. Vanuit een holistische visie wordt de mens als deel van het grote geheel gezien, geintegreerd met de omgeving. Het doel is om gezondheid en welzijn te herstellen op een effectieve en natuurlijke manier. Tijdens de zwangerschap kan acupunctuur klachten verzachten en de fysieke en emotionele balans herstellen. Klachten zoals misselijkheid, hoofdpijn, rugpijn en het vasthouden van vocht kunnen worden verminderd/opgelost in een tot drie behandelingen. De behandeling bestaat uit het inbrengen van dunne naaldjes op special punten van het lichaam die meerdere functies hebben. Ook kan Daniela je met acupunctuur voorbereiden op de bevalling.

Daniela is te bereiken op: 06-13892986

Judith de Jong

Graag stellen

wij ons voor...

Judith de Jong - Echoscopisten, Verloskundigen

Judith de Jong is sinds 2010 verloskundige. Lees meer

Hester Rang-Lust

Graag stellen

wij ons voor...

Hester Rang-Lust - Echoscopisten, Verloskundigen

Hester Rang-Lust heeft verloskunde gestudeerd aan de Verloskunde Academie Amsterdam.

Lees meer
Lieke van den Elzen

Graag stellen

wij ons voor...

Lieke van den Elzen - Verloskundigen

Lieke is 25 jaar en ze heeft Verloskunde gestuurd aan de Academie in Maastricht. Hier heeft Lieke met heel veel plezier bijna 5 jaar gewoond en ook nog eventjes gewerkt.

Lees meer
Jolijn Gevers

Graag stellen

wij ons voor...

Jolijn Gevers - Verloskundigen

Op dit moment wordt de tekst over Lieke geschreven. De volledige tekst verschijnt binnenkort op de website.

Lees meer
Eveline Geerdink

Graag stellen

wij ons voor...

Eveline Geerdink - Echoscopisten, Verloskundigen

Eveline Geerdink is op veel verschillende (inter)nationale plaatsen als verloskundige werkzaam geweest. Tijdens haar eindstage was zij in dienst bij een overheidsziekenhuis in Ghana.

Lees meer
Tessel Man

Graag stellen

wij ons voor...

Tessel Man - Verloskundigen

Tessel Man is 27 jaar en sinds 2014 werkzaam als verloskundige. Voordat ze als verloskundige begon, maakte zij de opleiding tot verpleegkundige af. Lees meer

Floortje Rotsteege

Graag stellen

wij ons voor...

Floortje Rotsteege - Verloskundigen

Floortje Rotsteege is in 2014 afgestudeerd als verloskundige. Lees meer