Eveline Geerdink

Eveline Geerdink is op veel verschillende (inter)nationale plaatsen als verloskundige werkzaam geweest. Tijdens haar eindstage was zij in dienst bij een overheidsziekenhuis in Ghana. Daarna heeft Eveline op verschillende plekken in Amsterdam waargenomen als zelfstandig verloskundige. Al snel begon het buitenland weer haar aandacht te trekken en  vertrok zij naar de Cariben om daar aan de slag te gaan bij het Sint Maarten Medical Center. Hier werkte Eveline in teamverband samen met meerdere verloskundigen en twee gynaecologen.

Haar functie was een combinatie van eerstelijns- en klinisch verloskundige; een leerzame periode. Sinds haar terugkomst in Nederland, heeft Eveline ruim twee jaar werkervaring opgedaan in Den Haag. Om meer verdieping te krijgen in het vak verloskunde is zij de opleiding tot echoscopist gaan volgen. Direct kwam zij tot de ontdekking dat een echo tijdens de zwangerschap voor de aanstaande ouders een waardevol moment is.

Judith en Eveline hadden beide de wens om het onderdeel ‘echo’ meer in de verloskundige zorg te laten integreren en spoedig volgde een plan waarin het zorgpakket voor de zwangere werd uitgebreid. De afgelopen jaren hebben Eveline en Judith hard gewerkt om hun droom – complete zorg – in de praktijk aan te kunnen bieden. Het resultaat: Femme-Amsterdam, een moderne verloskundigenpraktijk met vele extra’s.

Judith de Jong

Graag stellen

wij ons voor...

Judith de Jong - Echoscopisten, Verloskundigen

Judith de Jong is sinds 2010 verloskundige. Lees meer

Hester Rang-Lust

Graag stellen

wij ons voor...

Hester Rang-Lust - Echoscopisten, Verloskundigen

Hester Rang-Lust heeft verloskunde gestudeerd aan de Verloskunde Academie Amsterdam.

Lees meer
Lieke van den Elzen

Graag stellen

wij ons voor...

Lieke van den Elzen - Verloskundigen

Lieke is 25 jaar en ze heeft Verloskunde gestuurd aan de Academie in Maastricht. Hier heeft Lieke met heel veel plezier bijna 5 jaar gewoond en ook nog eventjes gewerkt.

Lees meer
Jolijn Gevers

Graag stellen

wij ons voor...

Jolijn Gevers - Verloskundigen

Op dit moment wordt de tekst over Lieke geschreven. De volledige tekst verschijnt binnenkort op de website.

Lees meer
Eveline Geerdink

Graag stellen

wij ons voor...

Eveline Geerdink - Echoscopisten, Verloskundigen

Eveline Geerdink is op veel verschillende (inter)nationale plaatsen als verloskundige werkzaam geweest. Tijdens haar eindstage was zij in dienst bij een overheidsziekenhuis in Ghana.

Lees meer
Tessel Man

Graag stellen

wij ons voor...

Tessel Man - Verloskundigen

Tessel Man is 27 jaar en sinds 2014 werkzaam als verloskundige. Voordat ze als verloskundige begon, maakte zij de opleiding tot verpleegkundige af. Lees meer

Floortje Rotsteege

Graag stellen

wij ons voor...

Floortje Rotsteege - Verloskundigen

Floortje Rotsteege is in 2014 afgestudeerd als verloskundige. Lees meer