Judith de Jong

Judith de Jong is sinds 2010 verloskundige. Na haar diploma behaald te hebben aan de Verloskunde Academie Amsterdam heeft Judith vier jaar als zelfstandig verloskundige gewerkt in verschillende praktijken en delen van Amsterdam, met name in stadsdeel Oud-Zuid. Omdat Judith merkte hoe belangrijk echo’s tegenwoordig zijn in de verloskunde, heeft zij in 2013 de post HBO opleiding tot echografie in de Gynaecologie en Obstetrie gevolgd en succesvol afgerond. Sinds augustus 2013 is zij dan ook echoscopiste naast verloskundige.

Judith houdt enorm van haar vak en is erg betrokken bij de cliënten. De afgelopen vier jaar heeft zij enorm veel ervaring opgedaan binnen de verloskunde en gezien waar de behoeftes van haar cliënten lagen. Deze behoeftes worden in hedendaagse verloskundigenpraktijken lang niet altijd beantwoord. De droom om haar cliënten en hun partner wél het mooiste en fijnste pakket aan te bieden, waarbij aan alle behoeftes wordt voldaan, heeft Judith doen besluiten een nieuw concept van verloskunde anno 2014 -zorg op maat- aan te gaan bieden. In Eveline Geerdink vond ze haar compagnon met dezelfde visie.

Beiden hebben de laatste maanden hard gewerkt om deze droom te verwezenlijk. Judith en Eveline hebben een professioneel en gezellig team om zich heen gebouwd die tezamen Femme-Amsterdam maken tot wat het nu is; dé plek waar zwangere vrouwen zich op een persoonlijke en exclusieve wijze laten begeleiden en ondersteunen, zowel tijdens als na afloop van de zwangerschap.

Judith de Jong

Graag stellen

wij ons voor...

Judith de Jong - Echoscopisten, Verloskundigen

Judith de Jong is sinds 2010 verloskundige. Lees meer

Hester Rang-Lust

Graag stellen

wij ons voor...

Hester Rang-Lust - Echoscopisten, Verloskundigen

Hester Rang-Lust heeft verloskunde gestudeerd aan de Verloskunde Academie Amsterdam.

Lees meer
Lieke van den Elzen

Graag stellen

wij ons voor...

Lieke van den Elzen - Verloskundigen

Lieke is 25 jaar en ze heeft Verloskunde gestuurd aan de Academie in Maastricht. Hier heeft Lieke met heel veel plezier bijna 5 jaar gewoond en ook nog eventjes gewerkt.

Lees meer
Jolijn Gevers

Graag stellen

wij ons voor...

Jolijn Gevers - Verloskundigen

Op dit moment wordt de tekst over Lieke geschreven. De volledige tekst verschijnt binnenkort op de website.

Lees meer
Eveline Geerdink

Graag stellen

wij ons voor...

Eveline Geerdink - Echoscopisten, Verloskundigen

Eveline Geerdink is op veel verschillende (inter)nationale plaatsen als verloskundige werkzaam geweest. Tijdens haar eindstage was zij in dienst bij een overheidsziekenhuis in Ghana.

Lees meer
Tessel Man

Graag stellen

wij ons voor...

Tessel Man - Verloskundigen

Tessel Man is 27 jaar en sinds 2014 werkzaam als verloskundige. Voordat ze als verloskundige begon, maakte zij de opleiding tot verpleegkundige af. Lees meer

Floortje Rotsteege

Graag stellen

wij ons voor...

Floortje Rotsteege - Verloskundigen

Floortje Rotsteege is in 2014 afgestudeerd als verloskundige. Lees meer