Soorten echo’s

Geslachtsbepaling
Vanaf 14 weken zwangerschap kunnen we het geslacht van je kindje bepalen. Kom met een volle blaas want rond deze termijn staan kinderen vaak rechtop in de baarmoeder. Een volle blaas zorgt ervoor dat ze gaan liggen, hierdoor is het geslacht beter in beeld te brengen en krijgen we de mooiste echo beelden van je kindje

De 2D (normale zwart-wit) echo
Vanaf 6 weken kunnen we het hartje zien kloppen. Vanaf 6 weken tot 36 weken kunnen we je kindje in 2D laten zien. We kunnen met 2D goed naar de structuren in het lichaampje van je kindje kijken en naar bijvoorbeeld het profieltje, handjes, voetjes etc. Ons apparaat geeft haarscherp beeld zoals je terug kunt zien op de foto’s die je mee krijgt na het onderzoek. Ook kunnen we alle foto's en korte filmpjes direct naar je telefoon sturen.

De 3D/4D + HD live
De meest optimale termijn voor een 3D/4D echo is rond 24-28, uiterlijk tot net na 30 weken zwangerschap. Hoe dichter je daarna bij de 40 weken komt hoe lastiger het is om een mooi 3D en/of 4 D beeld te krijgen. Bij 20 weken heb je het Structureel Echoscopisch Onderzoek gehad wat voor aanstaande ouders vaak een spannend onderzoek is. Bij de pretecho is het tijd om te genieten van je kindje en deze zo mooi mogelijk in beeld te krijgen. Met de nieuwste meest geavanceerde HD-live techniek zijn de beelden van je kindje zéér realistisch waardoor je de gelaatstrekken van jou, je partner en/of familieleden kunt ontdekken!