Voorlichtingsavonden

Voorlichtingsavonden

Voorlichtingsavonden

Bij Femme Amsterdam worden verschillende voorlichtingsavonden georganiseerd. Wij zien het geven van voorlichting als een belangrijke taak van de verloskundige. Onderwerpen als zwangerschap, voeding, de bevalling, borstvoeding en de kraamperiode komen aan bod.

Er zullen er ook voorlichtingsavonden in het Engels worden verzorgd,  klik voor deze data op informational evenings op de Engelse Femme-Amsterdam pagina.

 

Babyfee

We zijn soms zo druk met de voorbereiding op de bevalling dat we vergeten dat je je ook goed kunt voorbereiden op de periode na de geboorte. En juist hier wilt Melanie, de babyfee, je graag mee helpen.

Deze voorlichting zal jullie helpen:

  • Een gezonde (slaap) basis te creëren voor de newborn fase en de jaren erna.
  • Een onrustige baby te kalmeren.
  • Signalen en behoeften van je baby te herkennen.
  • Een goede flow te krijgen in de dag en de nacht.

Structuur en ritme zorgen voor voorspelbaarheid en dat geeft vertrouwen. Daardoor ontstaat er meer ruimte voor jullie als ouders, de baby, en uiteindelijk ook voor het hele gezin.

Haar aanpak gaat uit van harmonie. Ieder onderdeel vormt een fractie van het geheel. Als jouw baby goed slaapt, heeft dat invloed op jouw nachtrust. Een goede nachtrust heeft invloed op jouw gemoed en humeur, wat weer invloed heeft op jouw zelfvertrouwen. En dat maakt dat jij als ouder een beter en kalmer ijkpunt voor je kind bent. Wat betekent dat je kind systematisch beter in balans raakt. Een sneeuwbaleffect dus. Gemaakt van positiviteit.

 

 

 

De eerstvolgende voorlichtingen voor

- zwangeren zijn op:

  • 25 Augustus om 20.00
  • 22 September om 20.00

- bevallen cliënten van 0 tot 12 weken na de bevalling zijn op: 

  • 11 Augustus  om 20.00
  • 8 September om 20.00 

want Femme stopt niet na 9 maanden :)

Aanmelden kan onderaan deze pagina. Geef aan bij welke voorlichting en datum je jezelf + evt partner wilt inschrijven en je zult de zoomlink opgestuurd krijgen.

Babyfee bij Femme

 

 

 

 

 

 

Aanmeldformulier voorlichtingsavond

Het registratieformulier hiernaast is alleen voor aanmelding voor de voorlichtingsavond over de bevalling, borstvoeding en de periode na de geboorte, mét baby en de voorlichtingen van Babyfee.

Gebruik de bovenstaande links voor aanmelding bij de voorlichtingsavond over Voeding door voedingsdeskundige Sharon en de EHBO workshop.

Door het contact / inschrijf formulier in te vullen gaat u akkoord met het vastleggen van uw gegevens. Lees hier meer over in ons privacybeleid.
Wachtkamer Femme Amsterdam

BEREIKBAARHEID
020 7231757 Praktijk
020 7231751 Team Femme [urgente zorg / spoed]
020 7231752 Team Amsterdam [urgente zorg / spoed]
020 7231756 Intercollegiaal
020 7231758 Fax
info@femme-amsterdam.com

ADRES
Frans van Mierisstraat 50 A
1071 RV Amsterdam

CONTACT OPNEMEN?
Met spoed, ongerustheid of dringende vragen kun je altijd, 24/7, bellen naar jouw team.
Bel voor het maken van een (vervolg) afspraak tijdens onze openingsuren of vul het contactformulier in.

Maak hier je eerste afspraak