Welkom

Iedereen is welkom voor zowel pretecho’s als medische echo’s bij Femme-Amsterdam, ook als je bij een andere verloskundige onder zorg bent!

Tijdens je zwangerschap krijg je standaard echo’s aangeboden die vergoed worden door de verzekering. Hieronder vallen de termijnecho en het structureel echoscopisch onderzoek rond 20 weken zwangerschap. Daarnaast kan de verloskundige een extra echo indiceren indien er twijfel bestaat over bijvoorbeeld de ligging of groei van je kindje. Voor al deze echo’s, en pretecho's kan je bij Femme-Amsterdam terecht.

Er zal ruim de tijd genomen worden om je kindje mooi in beeld te brengen en uitleg te geven over de anatomie. We streven ernaar om in een fijne omgeving met de beste apparatuur en veel uitleg je een bijzonder kijkje in je buik te geven! De echo foto's en filmpjes kunnen we al tijdens het echo onderzoek rechtstreeks naar je telefoon of e-mail sturen! Daarnaast worden de mooiste beelden ook op fotopapier afgedrukt. Ook is het mogelijk om foto’s en filmpjes te krijgen op een USB stick of een DVD.

De echoscopisten van Femme-Amsterdam, Judith de Jong, Eveline Geerdink, Sadee Bense, Cindy van den Eshof, Nicky Rijsenbrij en Hester Rang-Lust zijn allen opgeleid om medische echo’s uit te voeren. Voor meer informatie over hen klik op over over ons/verloskundigen.

Om de kwaliteit van de echo’s te waarborgen is er een samenwerkingsverband met het VUmc.

Wil je dat er naast je partner ook familie/vrienden je kindje zien dan zijn zij natuurlijk ook van harte welkom! Geef van te voren bij ons aan met hoeveel personen je van plan bent te komen.
Ben er bewust van dat we bij elke pretecho je kindje ook screenen en er soms bijzonderheden bij je kindje kunnen worden waargenomen waar we je van op de hoogte zullen stellen.